Wonen in hartje Amsterdam

Wonen in De Keizer betekent wonen op een toplocatie middenin het centrum van Amsterdam. Aan de Spuistraat, of een van de zijstraatjes. In een compleet gerenoveerd monumentaal pand of in comfortabele nieuwbouw.

Centraal wonen
Centraler kun je haast niet wonen! 69 Stijlvolle koopappartementen tussen het Paleis op de Dam, het Spui en de Amsterdamse grachten. En de 9 straatjes, met z’n gezellige cafés, speciaalzaken, stijlvolle koffiebars en bijzondere lunchplekken om de hoek. Woon je hier, dan heb je dé ideale uitvalsbasis voor alles wat Amsterdam te bieden heeft. Galeries, theaters, lekker eten in goeie restaurants, een avondje bioscoop, gezellige terrassen en fijne winkels. Dat is écht stads genieten!
 

Stijlvol wonen

In De Keizer worden stijlvolle studio’s, appartementen en grote town houses mét parkeerplaats gerealiseerd. In mooi gerenoveerde monumentale panden en fraaie nieuwbouw. De oppervlaktes van de appartementen variëren van 45 m2 tot grote town houses met vier kamers vanaf 115 m2. Bijbehorende vanaf prijzen variëren van ongeveer 3,5 ton voor de appartementen, tot een vanaf prijs van €825.000 voor de grote town houses. Een groot aantal appartementen is al verkocht, dus wees er snel bij!

Planning

In januari 2016 is gestart met het bouwen van project De Keizer. Het is een groot en complex project midden in het historische centrum van de stad. 

De oplevering van de eerste appartementen is volgens planning 2e kwartaal 2017.

Op dit moment vinden de verkoopgesprekken voor de appartementen plaats.